Få hjälp så du kan ägna dig åt ditt flugfiske igen

Säkert längtar du tillbaka till dagarna då du kunde stå utmed ett vattendrag och känna hur det nappar. Visst finns det möjligheter att du snart får uppleva detta igen trots smärtor i leder och muskelvärk. Det finns idag beprövade metoder för att få igång både kropp och själ så att du får tillbaka livskvalitén igen.

Stötvågsbehandling

Ett bra sätt för dig kan vara att fråga ett proffs som Naprapatlandslaget vad de tror kan hjälpa dig tillbaka till fiskeglädjen. Kanske kan stötvågsbehandling vara lösningen för dig då den är både en enkel och effektiv metod för lindring av muskelvärk? Du kanske kan uppleva det lite obehaglig med stötvågsbehandling, men med en professionell naprapat så brukar det gå bra.

Akupunktur

En annan metod för att lindra värk i leder och muskler är medicinsk akupunktur som är en säker och beprövad metod. Behandlingen med akupunktur innebär helt enkelt att man sätter särskilda, sterila nålar i huden. Meningen med nålarna är att sätta dem i så kallade triggerpunkter och sedan snurra på dem. Detta är alltså en metod för att stimulera kroppens eget smärtlindringssystem.

Med rätt metod kommer du snart stå där i strömfåran och vänta på det lilla rycket i linan med förnyad livsglädje.